Zoekmachineoptimalisatie (SEO) uitbesteden

SEO uitbesteden?

Op zoek naar een betrouwbaar SEO-bureau aan wie je zoekmachineoptimalisatie (SEO) uit kunt besteden?

Wij nemen SEO-werkzaamheden uit handen, zodat jou website beter vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines.

Meer weten? Neem contact op
Contact opnemen
↳ 100% Gratis & Vrijblijvend
SEO uitbesteden

Deze bedrijven
gingen jou voor

Een greep uit onze tevreden klanten. Al meer dan 50 bedrijven gingen jou voor en worden organisch beter gevonden!
Laten we kennismaken
Laten we kennismaken
↳ 100% Gratis & Vrijblijvend

SEO uitbesteden FAQ

Regelmatig krijgen wij vragen over het uitbesteden van SEO. Daarom hebben we de meestgestelde vragen beantwoord en op een rij gezet.

Wat is SEO?

Ben je de eigenaar van een (bedrijfs)website? Dan ben je de term SEO vast al weleens tegengekomen. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimalization, dat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. In het kort betekent het dat je je website optimaliseert voor bepaalde zoekwoorden om op die manier hoge posities in de zoekmachines te behalen voor die zoekwoorden. Zoekmachineoptimalisatie is in de laatste jaren steeds belangrijker geworden, want steeds meer bedrijven zijn grotendeels, of zelfs alleen nog maar, online vindbaar. Omdat tegenwoordig heel veel bedrijven online goed vindbaar willen zijn, wordt het steeds moeilijker om bovenaan te (blijven) staan. Inmiddels zijn er namelijk al meer dan 1 miljard (!) websites

Wat is het doel van SEO?

Het primaire doel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) is - in tegenstelling tot wat veel SEO-bureaus je vertellen - niet alleen om hogere posities te behalen en om meer organisch bezoekers te trekken, maar juist ook om om meer conversies te behalen. Dat kan enerzijds met hogere posities, maar anderzijds ook door op meer relevante zoekwoorden vindbaar te zijn.

Er kan er slechts één de beste zijn en bovenaan staat voor een bepaalde zoekopdracht, maar dat wil niet zeggen dat je geen profijt hebt van een nummer 2 of nummer 8-positie.

SEO-specialisten richten zich met de name op de optimalisatie voor zoekmachinereus Google, omdat dit veruit de grootste zoekmachine ter wereld is.

SEO uitbesteden, wat is dat?

Om de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines te verbeteren, dien je een groot aantal factoren te optimaliseren. Weet je zelf niet hoe dat moet? Dan kun je ervoor kiezen om SEO uit te besteden aan een ervaren SEO-bureau zoals dat van ons. Wij nemen zoekmachineoptimalisatie (SEO) uit handen, zodat jouw website beter vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines.

Voor wie voeren jullie SEO uit?

Wij voeren SEO uit voor allerlei bedrijven. Of het nu gaat om een website die internationaal operatief is of een mkb-onderneming die alleen lokaal vindbaar wil zijn. Wij doen ook white label SEO, waarbij wij SEO-werkzaamheden uitvoeren uit naam van jouw marketingbedrijf.

Welke taken kunnen worden uitbesteed?

Wij voeren - eventueel in samenwerking met jouw websitebouwer - allerlei soorten SEO-werkzaamheden uit. Of het nu gaat om het uitvoeren van een SEO-audit, het optimaliseren van een website op het gebied van techniek (technische SEO) en content, een SEO-migratie, een SEO-training of om het verhogen van autoriteit door middel van linkbuilding. 

Hoeveel kost SEO uitbesteden?

Transparantie, openheid van zaken en eerlijkheid zijn de basis van vertrouwen. Het tarief dat wij hanteren is daarom openbaar en bedraagt 80 euro per uur.
Voor een (interim) invulling op locatie wordt er in overleg een onkostenvergoeding in rekening gebracht.
fanatiek in
  • SEO.
  • technische SEO.
  • on-page SEO.
  • off-page SEO.
  • ranken.