SEO-training of workshop op maat

Wil jij zelf en/of dat jouw medewerkers beter worden in zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

Wij geven op-maat-gemaakte SEO-trainingen en -workshops aan individuen en groepen.

Meer weten? Neem contact op
Contact opnemen
↳ 100% Gratis & Vrijblijvend
SEO training & workshop

Deze bedrijven
gingen jou voor

Een greep uit onze tevreden klanten. Al meer dan 50 bedrijven gingen jou voor en worden organisch beter gevonden!
Laten we kennismaken
Laten we kennismaken
↳ 100% Gratis & Vrijblijvend

SEO-training FAQ

Regelmatig krijgen wij vragen over onze SEO-trainingen. We hebben de meestgestelde vragen beantwoord en op een rij gezet.

Wat is een SEO-training, -cursus of -workshop?

Een SEO-training, SEO-cursus of SEO-workshop is een vorm van scholing met als doel de SEO-vaardigheden van cursisten te verbeteren.

Voor wie is een SEO-training interessant?

Een SEO-training is nuttig voor iedereen die zijn of haar SEO-vaardigheden wil verbeteren. De training wordt aangepast aan het niveau van de cursist(en) en kan worden gegeven aan individuen of in groepsverband. 

Wij hebben in het verleden privétrainingen gegeven aan SEO- en contentmedewerkers, maar ook groepstrainingen aan hele marketingafdelingen.

Wat bedoelen jullie met een training op maat?

Op het internet circuleert een hele hoop gratis informatie over zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het heeft weinig nut om die informatie niet te personaliseren en domweg te herhalen in een training. Een cursist leert het meeste van informatie die ook daadwerkelijk voor hem of haar relevant is. Tegelijkertijd verschilt het kennisniveau van cursisten per training, waardoor het niveau moet worden afgestemd, én zijn wij van mening dat een training alleen echt nut heeft als een cursist situaties uit zijn eigen praktijk herkent. Om die redenen maken wij al onze trainingen op maat.

In onze op maat gemaakte trainingen, -cursussen en -workshops komen algemene casussen, maar ook praktijkvoorbeelden, aan bod. De trainingen worden afgestemd op het niveau van de cursisten.

Wat wordt er behandeld tijdens een training?

Omdat al onze trainingen op maat gemaakt worden, kunnen we de inhoud in overleg afstemmen. We kunnen ons richten op één specifiek SEO-onderwerp, maar ook alle pilaren (techniek, content en autoriteit) behandelen.

Wat is het niveau van de SEO-trainingen?

Omdat wij al onze trainingen op maat maken, wordt het niveau altijd aangepast aan het niveau van de cursisten.

Waar vindt de training of workshop plaats?

Een training kan zowel digitaal als op locatie worden uitgevoerd. In overleg wordt bepaald voor welke uitvoering er wordt gekozen.

Is een online SEO-training ook mogelijk?

Ja hoor! Wij kunnen onze trainingen ook online geven.

Kan een SEO-training worden gecombineerd met een SEO-audit?

Ja zeker! Sterker nog: wij adviseren zelf om een training te combineren met een SEO-audit. Door van te voren een audit uit te voeren, krijgen wij meer inzicht in jouw situatie, waardoor het makkelijker wordt om de SEO-training te personaliseren.
fanatiek in
  • SEO.
  • technische SEO.
  • on-page SEO.
  • off-page SEO.
  • ranken.