, ,

Rechterarm Badr Hari in het verband

Na zijn wedstrijd tegen Rico Verhoeven, waar de Golden Boy werd geblesseerd aan zijn rechterarm,  verscheen de kickbokser op social media met zijn arm in een mitella. De foto werd gepost op Facebook door de de broer van de Golden Boy, die liggend te zien is een kleedkamer. De broer van Badr Hari heeft naast een foto ook een bericht van Badr Hari gedeeld op zijn Facebook tijdlijn. Hieronder lees je zijn reactie.

Woord van Badr Hari:

Lieve vrienden, familie en kennissen,

Ik ben zeer teleurgesteld en verdrietig met de uitkomst van de wedstrijd van vanavond, dit had ik nooit maar dan ook nooit verwacht. Zoals iedereen kon zien begon ik ijzersterk, ik had vanaf de eerste seconde grip op Rico en dacht dat het een eitje zou worden. Ik werd niet geraakt, was de snellere, slimmere, en betere man. Dit resulteerde naar de snee in zijn neus en zijn bloedende oog. Ik rook bloed en wist dat het niet meer moeilijk zou worden. Maar verrassingen komen altijd onverwachts zeggen ze.. Zonder Rico tekort te doen, ik had hem in betere shape verwacht. Maar het verhaal kwam weer naar boven, ”Goede atleet, gare knokker”. Ik hou van al mijn mgharba wollah ik hou zo erg van jullie dat ik dat ik er een brok in mijn keel van krijg als ik aan jullie denk. Ik voelde mij als Trinidad hoe ik naar de ring liep alsof ik niet meer kon verliezen. Ook mijn andere fans ik hou van jullie en het spijt me oprecht van vanavond het voelt alsof ik jullie tekort heb gedaan. Binnenkort zijn we terug. Om hem knock-out te slaan. Ik heb hem gevoeld in de ring en ik zag zijn zelfvertrouwen met de minuut zakken. Ik dank iedereen die aanwezig was, of het gevecht thuis heeft gekeken. Nee fuck dat, dit was geen gevecht, dit was een evenement. Isis, Amel, Tiffany, Nieky, Ismail, Cedric, Jamal, ik ben jullie dankbaar dat jullie hebben gevochten op onze undercard. Dit was niet mijn evenement, dit was ONZE evenement. Dit verhaal kent jammer genoeg alleen verliezers.
Ik hou van jullie allemaal en een hele dikke dikke dikke knuffel voor de mensen die mij hebben gesteund echt waar jonge ik hou zoveel van jullie.

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Osmanen Germania

Osmanen Germania opent chapter in Nederland

Britse Bruid

Britse bruid doet Nigeriaanse huwelijksdans met bruidegom