,

Wat voor kredietkaart kies jij?

Je hebt 2 verschillende soorten kredietkaarten. Dat zijn de klassieke en prepaid kredietkaart. Bij het kiezen van een kredietkaart is het belangrijk dat je weet voor welk doel je een krediet aanschaft. Voor dat je er een gaat aanschaffen moet je kredietkaarten vergelijken. Het is zeer verstandig om dit te doen.

Mensen die iets kopen bij en winkel of webshop die kopen iets zonder dat ze nadenken over het bedrag wat ze uitbesteden en zonder erover na te denken wat er op hun rekening staat. Bij een klassieke kredietkaart kan je steeds iets op krediet kopen zonder dat je zelf wat op je eigenrekening hebt staan. Eenmaal per maand wordt het saldo op nul gezet want dan schrijven ze het van je rekening af dus je inzichtrekening. En op dat moment moet je wel saldo hebben op je rekening anders gaat het mis. Dus het betalen met een klassieke is het gebruiken van krediet op korte termijn. Maar het heeft wel een kredietlimiet. Dus je mag niet meer uitgeven dan het aangegeven bedrag.

De andere kredietkaart is een prepaid kredietkaart. Deze zijn geschikt voor mensen die niet meteen in aanmerking kunnen komen voor een klassieke kredietkaart. Een prepaid kredietkaart moet je eerst opladen voor dat je hebt kan gebruiken. Je hebt meer gemak bij een klassieke creditcard bij betalingen in het buitenland en geldopnames. Maar het voordeel is weer dat je met een prepaid kredietkaart weer niet in de schulden terecht kan komen. Dus dit is wel heel belangrijk. Deze kaar is dus ook zeer aantrekkelijk voor studenten of mensen die veel financiële problemen hebben. Je moet alleen rekening houden met je kostprijs die een prepaid kredietkaart heeft. En om geld te sparen is het echt aangeraden om verschillende aanbieders te vergelijken voor het voordeligste eindbedrag.

 

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kies een sim only abonnement

Welke energieleverancier past bij mij?