,

Tips voor kinderen met een telefoon

Het gaat nu heel anders dan vroeger. Kinderen van nu willen al heel snel een eigen telefoon, dit komt omdat iedereen in hun omgeving als een telefoon heeft. Wat is nou slim als, als ouder te doen. Waar ga je voor kiezen een abonnement met telefoon, prepaid of sim only. Ga je voor je kind een prepaid simkaart aanschaffen. Vergelijk ze kijk en richt zicht op je kind wat zij gebruiken.

Prepaid simkaart

Kinderen weten niet goed wat ze doen en kunnen een hoge kosten maken. Daarom is het heel handig om deze kosten tegen te houden door een prepaid simkaart aan te schaven. Met een prepaid simkaart kunnen ze er niet overheen gaan als beltegoed op is. Mocht het beltegoed op zijn kunnen de ouders altijd nog de kinderen bereiken door ze op te bellen. Maar dan is de vraag welke prepaid simkaart dan? Van welke provider? Het beste is om alles te vergelijken. Veel providers hebben verschillende bundels. Je kunt ook kiezen voor onbeperkt bellen of een internet bundel erbij. Tegenwoordig internet de jeugd veel meer dan bellen. Dus is het handig om een deel bellen te doen en een groter deel internetten. Omdat ze dit meer gebruiken dus voordeliger.

Maak met de kinderen afspraken

Het is belangrijk dat je met de kinderen afspraken maakt. Bijvoorbeeld geen telefoon aan tafel, met naar bed gaan en met huiswerk. Het is erg ongezellig als je op je telefoon zit tijdens het eten en onbeschoft. Met naar bed gaan met de telefoon is vaak geen optie, omdat ze toch altijd op hun telefoon gaan zitten ter wel ze moeten slapen. Ook belangrijk je huiswerk, je moet je goed kunnen contenteren tijdens je huiswerk. Als ouder kun je misschien uitleggen dat je je telefoon alleen kan gebruiken tijdens huiswerk voor je agenda en bijvoorbeeld dat je je huiswerk kan overleggen via je telefoon. Dat gebruik je je telefoon nuttig.

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke zorgverzekering kiezen voor 2018?

Inboedel en opstalverzekering