,

Foto’s van Syrië voor en na de burgeroorlog

Burgeroorlog Syrië

Wat misschien niet iedereen zich realiseert, is dat alle ellende die uit de oorlog voortvloeit, nog vele jaren zichtbaar blijft. Een oorlog laat diepe sporen achter (op het gebied van familie, relaties, voedsel, grondstoffen, noem maar op) en het duurt jaren voordat het land en de bevolking daarvan hersteld zijn.

Verwoesting Aleppo

De burgeroorlog in Syrië duurt nu al meer dan vijf jaar en het slagveld wordt alsmaar ingewikkelder. Het ooit zo bruisende land maakt nu plaats voor menselijke drama’s, verloren herinneringen, honderdduizenden slachtoffers en miljoenen evacuaties. Onschuldige burgers en kinderen werden in de opeenvolgende jaren vermoord en/of geëvacueerd. Ook Aleppo, de Syrische wereldstad en UNESCO werelderfgoed, is slachtoffer geworden van de burgeroorlog.

Hieronder worden enkele plaatsen getoond van voor- en na de burgeroorlog. Wat overblijft is een dikke laag zand, stof, tranen en compleet verwoeste steden.

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SUper Mario Run

Super Mario Run nu beschikbaar voor iOS

kernoorlog

Overleef jij een kernoorlog?