,

Overleef jij een kernoorlog?

 

kernoorlog

Hoe groot is de kans dat jij een kernoorlog overleeft?

In 2012 is de aarde niet vergaan, dit wil natuurlijk nog helemaal niet zeggen dat de wereld dan niet zou vergaan! In ieder geval zijn we 2016 bijna geruisloos voorbij, zonder apocalyptische incidenten. Zou het in 2017? Misschien vergaat de beschaving dan wel door een buitenaardse invasie. Want believers claimen dat de invasie al was voorspeld door Nostradamus. Ook staat een nuclaire oorlog als waarschijnlijk. Als je bekend bent met het hitprogramma ‘Doomsday Preppers’ op National Geographic, dan zie je hoe mensen massaal bunkers laten bouwen omdat ze vrezen voor een apocalyps. Oneindige oorlogen die plaatsvinden, aanslag op aanslag op aanslag op aanslag wat plaatsvindt, lijkt alsmaar dichterbij te komen. deze angst en gevoel van hopeloosheid kennen wij ook in Nederland.  Zou jij een kernoorlog overleven?

Of je die overleeft hangt dus af waar jij je op dat moment bevindt. Woon jij in Rotterdam, dan heb je dikke pech. Dit geldt ook voor Woensdrechts. Ach, je kan altijd nog verhuizen. Op deze site kun je invullen waar je woont en dan zien hoe je het maakt na de Derde Wereldoorlog.

 Bron: welingelichte kringen

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Syrie voor en na de oorlog

Foto’s van Syrië voor en na de burgeroorlog

verkeersboetes in 2017

Weggebruikers opgelet! Dit kosten verkeersboetes in 2017