,

Meer instagram volgers? Tag dan Singapore!

singapore instagram
Singapore, Singapore locatie-tag op Instagram

Je populariteit op Instagram wordt gemeten met het aantal volgers en likes. De populariteit komt niet vanzelf aanwaaien, want je moet naast de vele creatieve foto’s ook wat geluk hebben om meer Instagram volgers te krijgen. Waar de een volgers koopt om in de spotlight te komen, gebruikt de ander een simpele truc om om de likes een boost te geven.

Singapore, SIngapore 

Een van de trucs om meer likes te krijgen is om om de tag Singapore, Singapore (twee kaar achter elkaar) toe te voegen aan je foto, ondanks dat je, je op dat moment overal behalve in Singapore bevindt. Het staat bizar vreemd dat als je thuis op de pot zit de tag Singapore, Singapore toevoegt aan je foto’s. Maar de meest polulaire instagrammers als Amanda Cerny (11.3 miljoen volgers), King Bach (11.3 miljoen volgers), Lele Pons (11.6 miljoen volgers), Dan Bilzerian (20 miljoen volgers), and Logan Paul (7.7 miljoen volgers) gebruiken de mysterieuze truc. Of er een bug zit in de algoritme dat Instagram gebruikt, niemand weet het te vertellen, maar het lijkt een magische verschil te maken door de tag 12 uur te laten staan. Daarna kan de locatie-tag verwijderd of gewijzigd worden naar de werkelijke locatie.

Monaco

Eenzelfde truc werd voorheen toegepast met de locatie tag Monaco. Niet dat Instagram volk Monaco bezocht, maar voegden enkel de locatie-tag toe en kregen een like en volgers tsunami. De Monaco tag is inmiddels zijn magie verloren en dit zou straks wel kunnen gelden voor de Singapore tag. Wees er snel bij en doe er je voordeel met de trend, want Instagram is misschien wel sneller als dat jij kan lezen.

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

verkeersboetes in 2017

Weggebruikers opgelet! Dit kosten verkeersboetes in 2017

Snapchat

Jongeren onderschatten gevaren Snapchat