,

Kies een sim only abonnement

Een sim only abonnement krijg je geen nieuwe telefoon bij het is zonder een telefoon. Je krijgt alleen een nieuwe sim kaart die je moet plaatsen in je telefoon. Een sim only abonnement is goedkoper omdat je niet maandelijks voor het toestel hoeft te betalen. Ook al zeggen ze dat het een goedkoop of gratis toestel is, je betaald het uiteindelijk toch terug door de maandlasten. Met het is altijd handig om alles te vergelijken, doe daarom sim only vergelijken.

Bij het kiezen van een sim only moet je op een paar dingen letten. Tegenwoordig heeft elke provider bereik in elk land en dat je ook veder kan gaan met je belminuten en MB’s in het buitenland. Maar sommige zijn nog niet zo ver. Dus vergelijk goed welke dit wel of niet heeft. Want vaak krijg je altijd hoge kosten als je in het buitenland veder gaat zonder dat je met je abonnement veder gaat. Kijk goed naar de duur van het contract, vaak is het goedkoper om een contract te nemen van 2 jaar. Maar dan moet je wel nog 2 jaar kunnen doen met je telefoon. Weet je niet of je sim kaart wel in jouw telefoon past? Maar je niet druk tegenwoordig hebben ze 3 verschillende simkaarten die jij kan uitdrukken een SIM, Micro SIM en een Nano SIM.

Je wilt overstappen naar een andere provider dit kan. De vraag komt dan altijd kan je je nummer behouden? Ja dit kan zeker. Je kan bij het bestellen van de sim kaart aanvinken dat je nummerbehoud wil. En dan voer je gewoon je oude nummer in en je einddatum van je huidige contract. En dan regelt de provider veder dat jij je nummer kan behouden bij je nieuwe sim kaart.

 

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inboedel en opstalverzekering

Wat voor kredietkaart kies jij?