,

Help de 7-jarige Yigit genezen

De 7-jarige Yigit vecht al 3 jaar tegen een zeer zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker, genaamd Neuroblastoom. Een eerdere behandeling in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht gaf wel resultaat, maar helaas zijn er alsnog onrustige cellen in de beenmerg geconstateerd.

Volgens zijn artsen kan yigit in aanmerking komen voor immunotherapie en zou hiervoor moeten afreizen naar het Children’s Hospital of Philadelphia in de Verenigde Staten. Voor de reis en behandeling is 2,7 miljoen euro nodig. Maar de reis gaat helaas niet door, want zorgverzekeraar VGZ weigert de levensreddende behandeling te vergoeden.

‘’LAAT JE STEM HOREN EN ZORG ERVOOR DAT VGZ HAAR BESLUIT HERZIET!’’

Familie en vrienden zijn nu een Facebook– en handtekeningen actie gestart om alsnog de behandeling vergoed te krijgen door de verzekeraar VGZ, Die stelt dat het om een nog experimentele behandeling gaat waarvan de resultaten nog niet verder zijn getoetst. De familie kan dit niet alleen. Hier is hulp van anderen bij nodig!!! De tijd dringt en de behandeling had allang gestart moeten zijn.

Bekijk de oproep van Yigit hieronder:

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatsapp

whatsapp presenteert ”verzonden berichten verwijderen”

SUper Mario Run

Super Mario Run nu beschikbaar voor iOS