,

Kickbokser Gokhan Saki daagt Rico Verhoeven uit

Gokhan Saki is er klaar voor, hij wilt de ring in tegen Rico Verhoeven. De Turks-Nederlandse kickbokser daagde Rico Verhoeven zaterdag via sociale media uit. Ook Kickbokser Remy Bonjasky wilt de handschoenen aan tegen Verhoeven.

https://www.instagram.com/p/BN2sngyjNDB/?taken-by=gokhansaki&hl=nl

 

Ook organisator Hemmers had de oproep van Remi Bonjasky en Gokhan Saki gezien. ‘’We spreken volgende week met Gökhan”, aldus Hemmers. “Hij staat nog onder contract bij ons. Het is niet de vraag óf, maar wanneer Gökhan weer voor ons gaat vechten. Hij heeft me ook een persoonlijk berichtje gestuurd. We gaan het bekijken. Maar in eerste instantie zijn er andere opties. We hebben zelf genoeg vechters onder contract staan.“ Zei Hemmers na afloop van Glory Colission in Oberhausen.

Rematch Badr Hari vc Rico Verhoeven

Omdat de wedstrijd gisteren volgens velen met een anticlimax eindigde – Badr Hari is geblesseerd aan zijn arm – en beide kickboxers na de wedstrijd zeiden dat ze graag een nieuw gevecht houden, is de kans groot dat er volgend jaar een rematch tussen de twee komt. In dit geval zouden Gokhan Saki en Remy Bonjasky nog even geduld moeten hebben om een plek in de ring te claimen.

Rico Gaat in op de uitdagingen

Na de wedstrijd tegen Badr hari gaf Rico Verhoeven ook antwoord op de uitdagingen van beide kickboksers.Rico Gaat in op uitdagingen van Gokhan Saki en Remy Bonjasky en zegt respect voor ze te hebben, maar dat ze zeker ook aan de beurt komen.

Written by Fanatiek

De Fanatiek redactie houdt zich achter de schermen bezig met de laatste ontwikkelingen, ludieke berichten en alternatief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Badr Hari

Publiek op de vuist bij gevecht Badr Hari vs Rico Verhoeven

Osmanen Germania

Osmanen Germania opent chapter in Nederland